english
Pretraga:
Novosti

2013-09-17
Osniva se prvi Zbor pritužbi starijih građana
RUŽE SU CRVENE, PENZIJE – MALENE!
Premijera na otvaranju festivala Ekstravagantna tijela: Ekstravagantne godine!

Pozivamo sve koji bi se željeli potužiti na starost - penzionere i one koji će to tek postati, djedove i bake, njihove sinove i kćeri, svekoliku unučad i ostale intergenercijske prijatelje - da s nama kreiraju pjesme pritužbenice na temu starosti i problema starenja koje će Zbor pritužbi starijih građanki i građana premijerno izvesti na otvaranju manifestacije Ekstravagantna tijela: Ekstravagantne godine, koja će se održavati od 4.10.-3.11.2013. u Galeriji Klovićevi dvori.

Pošaljite nam pritužbe u bilo kojem obliku – potužite nam se na malu penziju, na slušne aparatiće loše kvalitete, na nezahvalne kćeri i još nezahvalnije sinove, na redove, na uvrede, na banke i na pošte, na kompjutere i mobitele - recite nam sve što vam kod vlastite starosti ide na živce i što vam diže tlak; kreirajte s nama prve pjesme pritužbenice ikad na temu starosti i starenja te osnujte prvi zbor staraca koji se odvažio otpjevati svoje pritužbe javno! Tražimo pritužbe starijih građanki i građana i pozivamo Vas da ih kao zbor skupa javno otpjevamo! Okupimo zajedno prvi hrvatski zbor pritužbi starijih građana i građanki koji će glasno propjevati o onome što ih muči, ti& scaron;ti, smeta, progoni, nervira i iritira jer upravo je starost tema festivala Ekstravagantna tijela: Ekstravagantne godine, međunarodnog umjetničkog festivala koji se od 2007. održava svake tri godine, a tematizira načine na koje društvo određuje granice normalnog i patološkog, neovisno radi li se o tjelesnosti, izgledu, ponašanju, seksualnosti ili životnom stilu.

Link na primjer zalbi s placa: http://www.youtube.com/watch?v=nULtWdXrKW8&feature=youtu.be
Pjevaju vam se pritužbe(nice) i želite s nama nastupati? Prijavite se na zbor pritužbi putem e-mail adrese prituzbenice@gmail.com ili na broj telefona 0917994670.

Pridružite nam se na skorašnjim probama Zbora pritužbi - od 16.9. do 4.10., 3 x tjedno u dogovoru sa zborašima.
Prvi sastanak je 16. 10. 2013 u 18h u net klubu Mama, Preradovićeva 18.

cheap jerseys online outlet for sale