english
Pretraga:
Novosti

2012-05-21
GALERIJA MOČVARA PREDSTAVLJA
LAETITIA SONAMI
PERFORMANS 'LADY'S GLOVE'

Laetitia Sonami @ Galerija Močvara

ponedjeljak, 28.05.2012., od 21.00 h u Klubu Močvara, Trnjanski nasip b.b. [ulaz besplatan]

+MUZIKFANTASTIQUE INTRO-OUTRO PROGRAM PLUS od 20.00h

 

Najava novog močvarnog klupskog kunst gostovanja posebno nas veseli. Kako i ne bi kad ce nam u Galeriju navratiti ekscentrična francuska umjetnica/glazbenica Laetitia Sonami. Performans misteriozno nazvan „A historical moment on a line between A and B“ Laetitia će izvesti na vlastitom jedinstvenom, elaboriranom high-tech instrumentu nazvanom „Lady's Glove“.
O čemu se točno radi? Osnova performansa su geste koje izvodi Sonami - one preko „Lady's Glove“ instrumenta opremljenog s više od 20 senzora kontroliraju razne elektronske audio mehanizme, primjerice preko promjene udaljenosti ruke od tijela i tla. Rezultat svakog, čak i najmanjeg pokreta, najsuptilnije kretnje je promjena zvuka. Tijelo, pokret, ruka u rukavici i zvuk koji je utjelovljen; ne postoje nikakve druge prostorne reference... Sočne detalje ipak nećemo otkrivati - 28.05. ionako iz prve ruke možete vidjeti što nam je sve ova sjajna Francuskinja u bioničkim rukavicama pripremila za svoje prvo zagrebačko gostovanje.

----> za selekciju prigodnih elektronskih i neelektronskih zvukova tijekom dodatnog eksperimentalnog MUZIKFANTASTIQUE glazbenog programa prije i nakon LADY’S GLOVE performansa zadužen je kultni zagrebački DJ Ivan Krželj.

više na:

www.kontejner.org/may-ii-2012

cheap jerseys online outlet for sale