english
Pretraga:
Novosti

2009-10-26
Device_art
Maywa Denki live!!!
SPEKTAKULARNI ROBOTIČKI KONCERT

U sklopu ovogodišnjeg festivala Device_art 3.009 danas, 26.10., u klubu Močvara nastupaju japanske zvijezde Maywa Denki. Koncert počinje u 21,30 sati!!!

Koncerti uživo skupine Maywa Denki izvode se na originalnim glazbenim instrumentima. Svaki put kad dođe do mehaničkog problema, njezini radnici izvedu hitan popravak. Na taj način glazbala ostaju u funkciji do kraja svake predstave, a dobiva se i povratna informacija za budući razvoj proizvoda. To je umnogome nalik na Grand Prix Formule 1, gdje su nesreće i sudari uobičajena pojava.
Na koncertima nećete vidjeti samo glazbala, nego ćete upoznati i robote po imenu Punch-kun, Renda-chan i Seamoons, sporedne likove kao što su Sava-O i Poodles, kao i komične ljude poput računovođe Wono-sana, Radnika i Jenkija (japanske omladinske bande) koji pripadaju skupini Maywa Denki. 
Ulaznice za koncert Maywa Denki možete kupiti na sljedećim mjestima: klub Močvara, Trnjanski nasip bb; CD shop Kovač, Masarykova 14; te info pultovi Device_art festivala u Galeriji Nano, Gajeva 26 i Dvorani Jedinstvo, Trnjanski basip bb

cijena: 40 kn

cheap jerseys online outlet for sale