english
Pretraga:

Da li ste se ikada pokušali prijaviti za dodjelu sredstava za umjetničku produkciju? machinaZOIS je prvi Elektromehanički Pokrovitelj koji umjetnicima financijski pomaže da proizvedu svoja djela!

Riječ je o zabavnom fliper automatu čiju igru obilježava sljedeća tema: "Strategije za pribavljanje sredstava za suvremenu umjetničku proizvodnju". Igrač se nalazi u ulozi umjetnika koji mora prikupiti koliko god je moguće više financijskih subvencija za svoj umjetnički rad.

Prijavitelj mora pripremiti prijavu, pridodati sve tražene dokumente, te potom sve skupa poslati iz Poštanskog ureda. Potom Stručni odbor odlučuje da li da prijavu odobri ili odbije.

Istovremeno, umjetnik se mora pobrinuti za tisuću drugih birokratskih aspekata povezanih s proizvodnjom umjetničkoga djela kao i vrlo važnim društvenim aspektima kao što su lobiranje i flert s članom Stručnoga odbora. On to čini pomoću specijalnog skupa ikona, branika, zaslona, te padajućih i pokretnih meta koje su smještene u igraćoj zoni.

Da bi pristupio machinaZOIS,  igrač mora ubaciti kovanicu od 1 novčića. Aplikant koji zadobije najviši zgoditak dobiva i kompletni jackpot. Ta količina novaca predstavlja doprinos Elektromehaničkog pokrovitelja aktualnoj umjetničkoj proizvodnji pobjednika te se mora koristiti isključivo u tu svrhu.

Glavne prednosti machinaZOIS kao alternativnog financijskog izvora jesu:
machina ZOIS ne potražuje prijavnice, račune, financijske izvještaje ili birokraciju bilo
kakve vrste…
• Plaća smjesta i to u gotovini…
• Neoporeziva je…
•  Vrlo je demokratska i transparentna: najbolji prijavitelj pobjeđuje! Bez obzira na osobne veze…
 
 
OSNOVNA PRAVILA

Prijava za dodjelu sredstava: Možete se prijaviti na četiri (4) kulturne institutcije: #1 Privatnu zakladu, #2 Ministarstvo kulture, #3 Međunarodne fondove, #4 Gradsku upravu. Sakupite sve tražene dokumente prije prijavljivanja. Kada počne bljeskati ikona Pošalji materijale! (Send Materials!), odite u Poštanski ured. Dok Stručni odbor procjenjuje prijavu, pokušajte utjecati na odluku tako što ćete uvjeriti (ponavljajte spinner pogotke), impresionirajući (kliknite na središnju padajuću metu), korumpirajući (pogodite varirajuću metu) ili flertujući (domognite se središnje pokretne mete) s jednim ili više članova Odbora.

Nagrada: Ako je upaljena ikona za nagradu (Award), podignite nominaciju za nagradu (Poštanski ured) i potom lobirajte pet (5) članova žirija kako biste dobili nagradu. Ovi su varirajuća meta, spinner, desna traka za prevrtanje, desna rampa i središnja pokretna meta.

Sponzor (Multiball#1): Pogodite središnju pokretnu metu kako biste kontaktirali Privatnu tvrtku. Pošaljite im svoje materijale (Poštanski ured) i potom se susretnite s direktorom marketinga.
     Pribavite sponzorstvo od 20 milijuna tako što ćete pogoditi središnju pokretnu metu dok bljeska sponzorska ikona.

     Pribavite 100 milijuna od generalnog sponzora tako što ćete istu metu pogoditi unutar pet (5) sekundi.

Produkcijska nagrada (Multiball#2): Ispunite spisak produkcijskih postignuća i potom ih pošaljite (u Poštanski ured).

Pokrovitelj (Multiball #2): pronađite pokrovitelja pogodivši desnu gornju spot metu sve dok se riječ strojZOIS ne pojavi dokraja ispisana i potom uzmite gornji lijevi kicker i odaberite opciju "Pokrovitelj".

Šira strategija (Multimode#2): Prijavite se za sredstva na dvije (2) ili više kulturnih institucija istovremeno i dobijte jedan (1) milijun za svaku aktvinu prijavu pogađajući spinner ili desno prevrtanje.

Na svim frontovima (Multimode#2): Pošaljite najednom sve četiri (4) prijave za dodjelu sredstava, kao i svoje materijale tvrtki, te Spisak produkcijskih postignuća. Dobijte četiri (4) milijuna pogodivši spinner i desnostrano prevrtanjete 100 milijuna pogodivši desnu rampu.

Povrat sredstava: Na kraju Akcije za prikupljanje sredstva neki su troškovi refundirani. Možete očekivati izvjestan povrat ukoliko ste uspjeli osvijetliti odgovarajuću ikonu na vrhu lijeve metalne rampe. Količina gotovine u povratu zasniva se na broju osvijetljenih ikona.
 
O ŽIGI ZOISU
Žiga ZOIS (1747-1819.) bio je nabogatiji Slovenac svojega doba, gorljivi ljubitelj teatra, veliki mentor, te pokrovitelj umjetnosti i znanosti.
cheap jerseys online outlet for sale