english
Pretraga:

Ines Krasić rođena je 1969. god. u Mostaru. Diplomirala je 1993.god. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Nastavnički odsjek u klasi prof. D. Babić. Od 1993. član je HDLU-a Zagreb. Godine 2001. upisuje poslijediplomski studij kiparstva i videa na Akademiji lik. Umjetnosti u Ljubljani pod mentorstvom prof. Jože Baršija i prof. Sreče Dragana. Godine 1995. zaposlila se na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu kao asistentica na grafičkoj katedri. Godine 2006. izabrana je u umjetničko-nastavno zvanje docenta. Izlagala je na brojnim samostalnim i grupnim izložbama: Italija, SAD, Slovenija, Španjolska, Srbija, Hrvatska. Dobitnica brojnih nagrada od kojih je posljednja posebno priznanje 3. hrvatskog triennala grafike, Zagreb, 2003.

Ivan Nikolić, rođen u Zagrebu 9.9.1985, je koder koji se bavi istraživanjem crva i virusa, softverske mutacije i evolucije, biološki inspiriranih sustava, i umjetne inteligencije,
bavi se crtanjem i pokušava biti multimedijalni umjetnik. Radi u Multimedijalnom insititutu. Jedan je od prvih sudionika hrvatskih borbi robota.

 

cheap jerseys online outlet for sale