english
Pretraga:
zvučne instalacije · umjetnost i tehnologija · umjetnost

Galerija Močvara i u ovoj godini nastavlja desetljeće dugu tradiciju kreativnog spajanja razuzdanog klupskog programa kultne Močvare s pravim draguljima domaće i strane novomedijske umjetničke scene.

Započeta kao kulturno-umjetnički projekt 2001. godine, Galerija Močvara uvrštena je 2008. na HZSU-ov popis priznatih izlagačkih prostora. Do 2010. kustosica je bila Marijana Stanić, a izložbe su se organizirale u suradnji s Udrugom za poticanje kvalitetnog likovnog i općenito kulturnog razvoja "90-60-90". U 2011. program Galerije Močvara nastaje kao plod suradnje Udruženja za razvoj kulture “URK” i udruge KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse iz Zagreba. Glavni je cilj novog programskog usmjerenja Galerije raznovrsnoj publici predstaviti eksperimentalnu, inovativnu suvremenu umjetnost u netipičnim i transformiranim prostorima Kluba Močvara i Pogona Jedinstvo – multinamjenskog prostora Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade POGON. Galerija Močvara ove godine tako postaje katalizator novih događanja u kojima se suvremena umjetnost spaja s koncertima i partijima u opuštenom ambijentu na adresi Trnjanski nasip bb.

Program Galerije u ovoj će godini, kroz čitav niz malih klupskih kunst poslastica, publici razotkriti svu zavodljivost novomedijske umjetnosti s posebnim naglaskom na umjetnost zvuka i kreativnu upotrebu tehnologije.

http://www.mochvara.hr/galerija-mochvaracheap jerseys online outlet for sale